Webáruház készítés Szeged

Mostantól a Facebook-on is!

Legfrissebb gumiabroncs hírek

Webáruházunk működése

  

Üdvözöljük Önt a   gumiabroncs .hu   gumiabroncs és felni webáruházban!

A webáruházunkban feltüntetett árak csak az interneten keresztül szabályosan leadott megrendelések esetén, házhozszállítási szolgáltatás igénybe vételével együtt érvényesek!

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a gumiabroncs.hu webáruházban feltüntetett abroncs árakon műhelyünkben sincs mód a szállítási díj nélküli átvételre. Ennek az az oka, hogy a webáruházban található termékek (kb 18.000 féle különböző abroncs) döntő többsége nem szegedi telephelyünkön van raktáron, így az ide szállítás ugyanolyan költség számunkra, mint ha Önnek szállítunk házhoz. Megrendelést a gumiabroncs.hu oldalon feltüntetett árakon ezért csakis szállítási szolgáltatással együtt tudunk elfogadni. Köszönjük megértését!

Weboldalunkon az alábbiak szerint kereshet terméket, és vásárolhat könnyen, gyorsan, megbízhatóan, regisztráció nélkül, technikai adatbázisunk igénybevételével :

Gumiabroncs keresése:

Amennyiben Ön ismeri a keresett abroncs méretét, és biztos annak helyességében, kereshet gumiabroncs méret szerint. Ehhez kérjük, kattintson a "Gumiabroncsok méret szerint" gombra a kereső felett.
Ekkor megadhatja a keresett abroncs méretét, választhat minőségi kategóriát ( Gazdaságos / Minőségi / Prémium ), vagy gyártót is. Amennyiben kategóriát választ, a keresés eredménye után nem kell végig görgetnie az Önt eleve nem érdeklő kategóriába eső termékeket, rendszerünk csak az Ön által választott kategóriába eső abroncsokat ajánlja fel. Ezeken kívül szűkítheti a keresést idény, defekttűrés, illetve a felhasználás célja szerint is.

Amennyiben Ön nem biztos a keresett abroncs méretében, esetleg váltóméretet keres az eddig használt abroncs helyett más collméretű felnikhez, vegye igénybe "Gumiabroncsok jármű szerint" nevű szolgáltatásunkat.

Ehhez először is kattintson a főoldalon az Ön autójának gyártójára. Ha nem találja ennek a logóját a főoldalon, kattintson az utolsó ablakra, amelyben az "EGYÉB autógyártók" feliratot olvashatja.

Ezután válassza ki lehető legpontosabban az Ön autójának adatait, különös tekintettel a gyártási évre.

A motorválaszték kiválasztásánál előfordulhat, hogy az adatsor végén zárójelbe tett kétjegyű számot (pl: (15"), és (16") lát. Ez azokban az esetekben fordul elő, ha gyárilag a járművet különböző collméretű abroncsokkal is kiadták. Ebben az esetben kérjük, válassza ki az a sort, amelyik az Ön autójára igaz. Ekkor rendszerünk kiadja az ehhez a járműhöz tartozó gyári szerelési méretet, illetve külön megjelölve a szerelhető váltóméreteket más collméretű felnikhez. Válassza ki az Ön által megvásárolni kívánt méretet, szűkítsen szezonra, esetleg gyártóra, vagy minőségi kategóriára, majd végeztesse el a keresést.

 

Alufelnit és lemezfelnit hasonló eljárással kereshet gépjármű adatbázisunk segítségével, a megfelelő szolgáltatás nevére kattintva.

 

Köszönjük megtisztelő érdeklődését!

 

A gumiabroncs .hu csapata