Legfrissebb gumiabroncs hírek

Kapcsolat

G.P. Gumiszerviz Kft.

Alapítás éve 1998

E-mail:  Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javascriptet.

Lejjebb görgetve olvassa el a leggyakoribb kérdésekre adott válaszainkat.

Hétfő - péntek: 08 - 17-ig, 
Szombaton: 08 - 12 -ig

Telefon: +36 30 8 544 566

Adószámunk: 11787930-2-06
Cégjegyzékszám: 06-09-012646 a Csongrád Megyei Bíróságnál, mint Cégbíróságnál bejegyezve.
Csomagküldő kereskedelmi engedélyünk száma: 0140/2010 melyet Szeged Megyei Jogú Város Önkormányzatának címzetes főjegyzője bocsátott ki.

Adatkezelési nyilatkozat ide kattintva
Székhely: 6728, Szeged, Bajai út 2-4

   

Megbízható Bolt vagyunk. Mit jelent ez pontosan? Kattintson ide, és olvassa el.

 

GyakORI kérdések és válaszok:

 

DOT szám, gyártási idő: 

Mielőtt a kiválasztott abroncs pontos DOT számáról érdeklődne, kérjük, olvassa el erre vonatkozó menüpontunkat ide kattintva!

Szuper áras abroncsaink a gyártótól, illetve importőrtől frissen vásárolt termékek, így a piacon elérhető legfiatalabbak közé tartoznak.

Személyes átvétel szállítás nélkül:

Sajnos a gumiabroncs.hu webáruházban kínált termékeink (kb 18.000 különböző paraméterű gumiabroncstól és felniről van szó) döntő többsége érthető módon műhelyünkben nem található készleten. Központi raktárunk nem a szegedi műhelyünkben van, ezért személyes átvételre raktározási és logisztikai okok miatt nincs lehetőség, ilyen jellegű kérésnek nem tudunk eleget tenni. Köszönjük megértését!

Árengedmény:

Árainkból és az oldalon feltüntetett egyéb feltételekből további engedményeket 4, vagy 8 db termék megrendelése esetén sem tudunk nyújtani. Köszönjük megértését!

A szállítási költséget minden egyes termékre külön számoljuk fel, mert termékeink mind térfogatban, mind súlyban jelentős tételek, ezért a szállító cégek is így számítják fel nekünk a díjaikat.

Vásárolhatok-e számla nélkül, vagy 0%-os ÁFÁval, lehet-e mást írni a számlára, mint amit vettem ?

Sajnos nem ! Cégünk CSAK SZÁMLÁVAL, azon belül is magyar áfás számlával kereskedik, Magyarország területén belül.

Ajánljuk, ha interneten vásárol, igyekezzen magyar székhellyel, adószámmal és telephellyel rendelkező céget választani.

Lehet, hogy meg tud spórolni 10%-ot azon, hogy esetleg nem kap áfás számlát, de későbbi esetleges garanciális probléma esetén ez többszörösen megtérül! Itt hívjuk fel figyelmét kiterjesztett sérülés-garanciáinkra, amelyek a gyártási garancián túli, akár vezetői hibából adódó sérülésekre is cseregaranciát nyújtanak, és nem kerülnek plusz pénzbe. Ezeket a termékek mellett tüntetjük fel, de alapesetben is minden termékre Magyarországon érvényes gyártói garanciát adunk, amelyet nem csak a műhelyünkben érvényesíthet!

0%-os Áfával sem szlovák, sem román, sem egyéb uniós cégeket nem szolgálunk ki, még CMR fuvarlevéllel, és magyarországi átvétellel sem.

A számlára mindig azt a terméket írjuk rá, amit Ön megrendelt, pontos mérettel, gyártóval és egyéb adatokkal együtt. Erre Önnek szintén szüksége lehet egy garanciális probléma esetén.

Kímélje meg magát a napokig tartó hiábavaló várakozástól,

az érvényesíthetetlen elállási jogtól, a garanciás és reklamációs ügyekben már elérhetetlen cégektől, és igyekezzen olyan webáruháztól rendelni, ahol el tudja olvasni az eddigi vásárlók megfelelő számban rendelkezésre álló tapasztalatait!

Ide kattintva elolvashatja azon vásárlóink véleményét boltunkról, akik kitöltötték az Árukereső.hu árösszehasonlító oldal kérdőívét, amelyet mi nem tudunk cenzúrázni.

Bennünk megbízhat: 100% gyártói árugarancia Magyarország területén, amely nem csak műhelyünkben érvényesíthető, 100% szakmai hozzáértés és segítség, 100% ügyfélközpontúság, 100% magyar cég.

Kiterjesztett gumiabroncs CASCO garanciáinkról itt és itt olvashat.

Várjuk kérdését. Kérjük, ha üzenetet küld nekünk, mindig adja meg telefonszámát!