Webáruház készítés Szeged

Mostantól a Facebook-on is!

Legfrissebb gumiabroncs hírek

Michelin Pilot Alpin 5

2017. október 10. kedd

A Michelin 2011-ben fejlesztett csúcsmodelljét, a Pilot Alpin 4-et váltja le.

Michelin Pilot Alpin 5 -  sportos gumiabroncs a nagy teljesítményű személygépkocsik számára, amelyet az év leghidegebb hónapjaira, intenzív használatra terveztek. A hókezelés stabilitása, a száraz körülmények között nyújtott kiváló manőverezhetőség és a nedves aszfalton való hatékony fékezés, valamint a menetkomfort és az optimális üzemanyag-fogyasztás jellemzi.

A Michelin Pilot Alpin 5 futófelületének kialakítása segít abban, hogy a pálya hóborítású részeit magabiztosan leküzdje, amihez hozzájárul a gumiabroncs negatív profilja, amelyet számos széles vízelvezető horony képvisel.

A Pilot Alpin 5 futófelületének felülete új típusú lamellákkal van kiegészítve. Egyedülálló alakjuk csökkenti a blokkok deformációját nagy sebességű mozgásnál, ami viszont pozitívan befolyásolja a jármű irányíthatóságát.

A Michelin Pilot Alpin 5 gumiabroncs gumikeverékét kifejezetten téli körülményekhez igazították. A benne lévő polimerek és szilícium savak javítják a nedves aszfalt és a felengedett hólé kontrollálhatóságát, valamint garantálják az alpesi gumiabroncs tapadásának biztonságát az útfelületen alacsony hőmérsékleten.

Keresse webáruházunkban ide kattintva.